Cerrar

Aprobadas las normas subsidiarias de Costitx

Hoy, 27 de enero de 2016, la CIOTU del Consell de Mallorca ha aprobado por unanimidad la adaptación de las NNSS de Costitx al PTM. Las labores de redacción de la Adaptación han sido realizadas por GAAT, SL.

Adjuntamos la noticia publicada en la web del Consell de Mallorca.

La Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme ha aprovat definitivament les normes subsidiàries del municipi de Costitx. Amb aquest municipi, ja són set els que s’han adaptat al Pla Territorial de Mallorca.

La Comissió Insular d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Consell de Mallorca, reunida en sessió ordinària, ha aprovat per unanimitat les normes subsidiàries del municipi de Costitx. L’aprovació definitiva està supeditada a una sèrie de prescripcions que l’Ajuntament ha de modificar.

La consellera de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha agraït «la tasca i el tarannà de l’Ajuntament de Costitx i, en particular, del batle, perquè avui sigui possible aprovar aquestes normes. Que un municipi tengui un planejament al dia facilita a l’Ajuntament la tasca diària relacionada amb l’urbanisme. A més, és sobre el planejament urbanístic que es decideix com volem que sigui el poble». Garrido ha assegurat que «seguim treballant perquè hi hagi més municipis adaptats al PTM».

El batle de Costitx, Antoni Salas, està satisfet de l’aprovació definitiva després de «nou anys i quatre mesos de tramitació». El nou planejament permetrà, entre d’altres coses, «tenir infraestructures esportives, ja que fins ara no hi havia sòl qualificat com a esportiu en el planejament urbanístic», segons ha explicat el batle.

Amb Costitx, ja són set els municipis adaptats al Pla Territorial de Mallorca. El Consell fa feina amb els diferents ajuntaments perquè tenguin un planejament adaptat al PTM. A part de Costitx, els municipis que ja s’hi han adaptat són: Artà, Alcúdia, Calvià, Son Servera, Inca i Sant Joan.

Durant la comissió. Font: web CIM

El batle de Costitx durant la comissió. Font: web CIM